De Makers

Hoi, dit zijn wij. We horen graag van je.

Weerthof & Pagée

    info@soundtreks.nl

Joost & Michiel voeren samen de redactie, gaan op onderzoek en werken vanuit inhoud naar de vorm; een audioverhaal of -avontuur, podcast, luisterroute e.d. Het project vormt zich altijd op of n.a.v. de locatie. Stijl is documentair en licht surreëel van aard. Scherpzinnig doch menslievend.

Middels interviews, telefoongesprekken, bureau- en speurwerk en locatieopnames verzamelen zij samen het materiaal voor iedere Soundtrek. Altijd met unieke, op maat gemaakte muziek en hoge productiewaarde.

Joost en Michiel werken sinds 2013 als makersduo Weerthof & Pagée, en sinds 2016 onder de vlag Soundtreks | Weerthof & Pagée.

Michiel van de Weerthof

    06 51626788
    weerthof@soundtreks.nl

Michiel is componist, sound designer en documentairemaker. Binnen Soundtreks verzorgt hij alle audio, storytelling, structuur, game design en de vormgeving van o.a. website en huisstijl.
Michiel werkt ook oa als docent o.a. aan de Fontys in Tilburg en als gastdocent St.Joost in Breda en de HKU in Utrecht. Daarnaast bedenkt en coördineert hij workshops voor kinderen, scholieren en jong volwassenen in binnen- en buitenland. Dankzij een universitaire dramaturgische achtergrond is hij zeer sterk in het vertalen van zijn fascinaties en vaardigheden naar de belevingswereld van anderen. Dit aangevuld met uitgebreide ervaring binnen culturele, maatschappelijke en educatieve projecten, en een verleden als podiumartiest en muzikant.

Website Discografie Curriculum

Joost van Pagée

    06 47680393
    pagee@soundtreks.nl

Joost is theatermaker & regisseur maar ook projectleider en producent. Voor Soundtreks is hij verantwoordelijk voor de interviews, scripting en overview. Joost is tevens de projectleider.
Als maker werkt hij bijna altijd op locatie en zoekt graag de grenzen van kunst en audio. Hij maakte o.a. theater op locatie in een leegstaand ziekenhuis, een beeldende voorstelling in een sloopwijk te Leerdam en een drijvend ‘noise’ vlot voor de Bosch Parade. Muziek en audio zijn binnen zijn werk de verbindende factor. Als projectleider en producent heeft Joost een zeer uitgebreide en diverse c.v. Ook heeft hij journalistiek en sociaal werk gestudeerd, wat goed van pas komt binnen Soundtreks.

Curriculum Website

Ons team van kanjers

Close
Go top